ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Μεγάλη νίκη του Ηρακλή στην Καλλιθέα 77-71 σε μια μέτρια εμφάνιση - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.10.24

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Μεγάλη νίκη του Ηρακλή στην Καλλιθέα 77-71 σε μια μέτρια εμφάνιση



Ο Ηρακλής μπορεί να νίκησε δίκαια την γυναικεία ομάδα μέσα στην Καλλιθέα 77-71 αλλά το πρωτάθλημα είναι μόλις στην 2η αγωνιστική  και χρειάζεται σύνεση και καθαρό μυαλό για την δύσκολη αλλά μεγάλη συνέχεια . Ο Γηραιός με βάση τις τελευταίες του εμφανίσεις έμοιαζε με αουτσάϊντερ αλλά κατά πρώτο λόγο σήμερα παρουσιάστηκε με νέο τεχνικό τον Γιάννη Λέκο και αλλαγμένη νοοτροπία , με πολύ πάθος και πίστη στην νίκη . Εκμεταλλεύτηκε το σαστισμένο και νευρικό ξεκίνημα της ομάδας μας , έβαλε σημαντικά σουτ και φάνηκε καλά διαβασμένος . Προηγήθηκε μάλιστα 29-45 ! στο ημίχρονο . Η ομάδα μας με δεδομένο το πρόβλημα στο μέγεθος του ρόστερ αφού πέραν της Χατζηβασιλείου ήταν ουσιαστικά εκτός και η Τσιανάκα και σήμερα έπαιξαν πρακτικά έξι παιδιά .  Σίγουρα μεγάλες δυσκολίες για  τον κόουτς Σόφτση που χωρίς εναλλακτικές έψαξε τρόπο να αντιδράσει η ομάδα στα αποδυτήρια και να μειώσει 44-49 στο 24΄ και τελικά 69-70 στο 37΄. Εκεί φάνηκε ότι το ματς θα γυρίσει αλλά ακολούθησε τρίποντο της Ντίκι αμέσως μετά και δεν έγινε η ανατροπή . Γενικά εκεί (και όχι μόνο)  έπαιξε ρόλο και το διαιτητικό τρίο με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που δεν άφησαν περιθώρια νέων αλλαγών . Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε όμως ότι ο Ηρακλής παρουσιάστηκε σήμερα συμπαγής , αποφασισμένος , ψύχραιμος σε καθοριστικά σημεία και συνολικά εδικαιούτο την  νίκη άσχετα , αν στο φινάλε χάρη στο καλό β΄ μέρος  θα μπορούσαμε την ανατροπή. Ομως δεν ειναι απλό να γυρίσεις ματς από -16 ειδικά όταν οι εναλλακτικές λύσεις ειναι περιορισμένες . 

Ξανατονίζουμε όμως ότι η ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει ότι βρίσκει τον δρόμο της και θα αντιπαρέλθει σε ένα όχι καλό ξεκίνημα στην σεζόν . Είμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια μας που έχουν μοιραία καλές και κακές στιγμές και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανακάμψουν . 

Προσπάθησαν πολύ (ειδικά στο β΄ μέρος)  Μπένετ , Κάμριν και Γαλανόπουλος ενώ προσέφεραν όσο μπορούσαν Λιανούδη, Λέρη και Μπενέκη . 

Από τον Ηρακλή κορυφαία η Ουέστμπρουκ   (20π., 12 ριμπ., 4 κλεψ.) εξαιρετικές Οκόρο και  Ντίκι ενώ ανταποκρίθηκε η Γιαπιτζόγλου απούσης της Αυτζή . 

 ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ STIHL 71-77

Διαιτητές: Μαρινάκης-Τσακιράκη-Σκουλαρίκης
Δεκάλεπτα: 16-27, 29-45, 51-61, 71-77
Εσπερίδες Καλλ.(Σόφτσης): Παναγιωτοπούλου, Γαλανόπουλος 14(4), Μπενέκη, Λέρη 7(1), Κάμριν  24(2), Λιανούδη 6(2), Μπένετ 20(2).
Ηρακλής STIHL (Λέκος): Γιαπιτζόγλου 10(2), Παπαροϊδάμη 5(1). Τσινασλανίδου 3(1), Ντίκι 18(4), Ουέστμπρουκ 20, Σιουμουρέκη, Γκομπετζισβίλι 2.


















Post Top Ad