Η Ναταλία Αρσενιάδου με πλήρη υποτροφία στο Τέξας των ΗΠΑ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.8.24

Η Ναταλία Αρσενιάδου με πλήρη υποτροφία στο Τέξας των ΗΠΑ


 

Η 18χρονη διεθνής γκαρντ Ναταλία Αρσενιάδου πήρε , μέσω της Adapted Services, πλήρη υποτροφία στο Weatherford College, ένα από τα πιο προβεβλημένα JUCOS (Junior Colleges) των ΗΠΑ. 

Η γεννημένη στις 5 Mαίου 2006 αθλήτρια από τα πιο αγαπημένα κορίτσια των Εσπερίδων Καλλιθέας ,  αποκτήθηκε με υποσχετική  από τον Ιωνικό Νικαίας πριν δυόμισι χρόνια . ¨Ενα κορίτσι αφοσιωμένο στο μπάσκετ , εξαιρετική αθλήτρια , υποδειγματικός χαρακτήρας ,  κάτοχος πολλών μεταλλίων με τις ομάδες υποδομών των Εσπερίδων και μέλος της Εθνικής κορασίδων το 2022 (6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Α΄ κορασίδων του Ματοσίνιος) . 

Το Weatherford College, που έχει έδρα στο Texas, είναι πανεπιστήμιο JUCO (Junior College) το οποίο και έχει κατακτήσει τον μεγαλύτερο αριθμό πρωταθλημάτων περιφερειών από οποιαδήποτε άλλο κολλέγιο στις ΗΠΑ. Oι Lady Coyotes εκτός της Αρσενιάδου θα έχουν ακόμη την Ελληνίδα φόργουορντ του Άρη Παναγιώτα Καλογήρου και την τεράστια (ύψους 2.03) Σκοπιανή σέντερ Κλιμεντίνα Μόντεβα . 

Ο προπονητής του Weatherford College, Bob McKinley, είναι ο πολυνίκης, εν ενεργεία προπονητής JUCO στη χώρα και πέτυχε την 1000η νίκη του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είναι μέλος του NCAA Hall of Fame και από το 2015 του NJCAA Hall of Fame, ενώ έχει αναδειχθεί 12 φορές προπονητής της χρονιάς στην περιφέρεια, που αγωνίζεται το Weatherford College.

Πολλά συγχαρητήρια στο κορίτσι που μας κάνει υπερήφανους και της ευχόμαστε ολόψυχα μια εξαιρετική πορεία στο κολλέγιο της τόσο Ακαδημαϊκά όσο και αθλητικά . 

Post Top Ad